Nails, beauty & oils

Wie ben ik?


Van een hobby je werk maken.
Ik ben Liesbeth Sikkes, oprichter van Naillies sinds januari 2021.
Naillies is meer dan alleen nagels. Je kunt bij mij namelijk ook terecht voor een beauty momentje óf advies over essentiële oliën.
Het lijkt me leuk om jullie mee te nemen naar waar het allemaal begonnen is.


In het voorjaar van 2020 besloot ik een cursus Gelpolish te gaan doen, gewoon voor mezelf. De situatie waar we allemaal in leefden, zorgde ervoor dat we ons, ons eigen me-time momenten moesten geven als de salons weer verplicht hun deuren moesten sluiten. Ik had nooit gedacht dat ik het achteraf zo leuk bleek te vinden. Al gauw startte ik met Gelpolish level 2 en daarna nam ik een voor mij nog grotere stap, want in het najaar van 2020 begon ik zelfs met een opleiding tot Nagelstyliste.


Toen ik dit eenmaal in de pocket had ben ik meteen begonnen met het oprichten van mijn eigen nagelsalon. Inmiddels was ik ook al even onderweg met de opleiding tot Schoonheidsspecialiste, waar ik tot op heden nog steeds mee bezig ben. Het grootste gedeelte van mijn werk zal bestaan uit het mooi maken van nagels, want zeg nou zelf: kijk jij ook niet vaak stiekem even naar de nagels van een ander? Voor mij is dit naast wenkbrauwen ook écht een visitekaartje. Mooi en verzorgd.


Je kunt bij mij ook terecht voor Wenkbrauwstyling (verven, epileren en,-of waxen).


Één jaar na het oprichten van mijn eigen nagelsalon ben ik ook begonnen met het oprichten van mijn eigen oliebusiness genaamd: Oillies. Voor mij is dit de perfecte combinatie.


Wanneer je bij mij de salon binnenstapt zul je ongetwijfeld nieuwsgierig raken naar de oliën, door die fijne, warme geur die jou reukzintuig bereikt heeft. Als het je nieuwsgierigheid gewekt heeft, aarzel dan niet om er tijdens de behandeling naar te vragen. Ik geef met veel liefde & passie antwoord op je vraag!


Mocht je vragen hebben dan kun je me altijd een berichtje sturen. Onder aan deze pagina kun je op de social knoppen drukken!
Hopelijk tot snel in de salon :)

Bekijk behandelingen

     


Adres

Nieuwstad 46, Hindeloopen

Parkeren
Je kunt je auto gratis parkeren op De Mekúljes. Het is handig om te weten dat je op googlemaps/kaarten niet het adres van de salon invoert. Wij mogen onze auto's namelijk niet in de straat parkeren. Op googlemaps/kaarten typ je De Mekúljes in. Hier kun je vrij parkeren aan de rechterkant. Vanaf daar kun je googlemaps/kaarten aanzetten met het adres van de salon (Let op! Zet deze dan wel op te voet). Je loopt vanaf Mekúljes binnen 5 minuten naar de salon.
Het kan zo zijn dat googlemaps/kaarten je om Hindeloopen heen stuurt vanwege eenrichtingsverkeer wat begint vanaf de straat van de salon. Het is niet nodig om er omheen te rijden. Wanneer je Hindeloopen bereikt kom je een verkeersbord tegen waarop staat P Centrum 2 min. tot centrum. Deze kun je volgen, alsmaar rechtdoor en uiteindelijk bereik je De Mekúljes.


 
 
 
 
Bellen