Nails & beauty 
 

Behandelingen

BIAB Treatment I incl. E-manicure

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Een nagelversterkende behandeling. Sterker, verzorgender en flexibeler dan een gelpolish behandeling. De BIAB behandeling wordt uitgevoerd op de natuurlijke nagel. De BIAB is er in prachtige verschillende nude tinten waaruit je kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook een prachtige gellak kleur uitkiezen. Kies dan voor BIAB Treatment incl. gellak. Tijdens deze  behandeling wordt er standaard een E-manicure uitgevoerd.

BIAB Treatment incl. gellak + E-manicure

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Een nagelversterkende behandeling. Sterker, verzorgender en flexibeler dan een gelpolish behandeling. De BIAB behandeling wordt uitgevoerd op de natuurlijke nagel. Tijdens deze  behandeling wordt er standaard een E-manicure uitgevoerd.

Gelpolish behandeling incl. E-manicure

Tijdens deze behandeling wordt er standaard een E-manicure uitgevoerd. Ik werk met Rubberbase als onderlaag, vervolgens komt de gewenste kleur erop en we lakken de nagels af met een high shine topcoat. Het resultaat is prachtige nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de groei van de eigen nagel en hoe je er zelf mee omgaat).

Brow Classic 

Tijdens de Brow Classic behandeling werk ik met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur, waarbij ik je wenkbrauwen ga harsen, epileren, knippen verven en stylen. 

Henna Brows

Tijdens deze behandeling werk ik met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur waarbij ik je wenkbrauwen ga uittekenen, harsen, epileren, knippen, verven met henna en stylen. Henna is een razend populaire manier van wenkbrauwen verven. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haartjes, maar henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken.


Voor eventuele vragen en prijzen kun je mij een berichtje sturen op Whatsapp. 
 
 
 
Bellen